PROMOCIONS EN CURS A la VENDA

PROMOCIONES EN CURSO A LA VENTA

Edifici INDUSTRIES 71-81

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

PROMOCIÓ DE PISOS A la VENDA Al PRAT DE LLOBREGAT, C/INDUSTRIES, 71-81.

Promoció i venda de pisos exclusius al centre del Prat de Llobregat, en ple eix comercial i de serveis.
A escassos metres de supermercats, col·legis, transports públics, centre d'assistència sanitària, centre esportiu municipal...

Disposem de 18 pisos de 2 i 4 dormitoris, també de pisos dúplex amb excel·lents golfes i terrasses. Amb acabats de qualitat, i com sempre construït com si fos para nosaltres mateixos, perquè ens agrada cuidar els detalls.

Amb superfícies des de 61m2 els pisos de 2 habitacions i 91,5m2 els pisos de 4 habitacions i fins a 138m2 els pisos dúplex, tots ells sense tenir en compte balconades o terrasses que seran d'entre 10m2 i 49m2.

Opcionalment disposem de 36 places de pàrquing en la planta soterrani de l'edifici, amb accés directe a les plantes trepitjo en ascensor.

La finca té per a ús exclusiu dels propietaris dels habitatges una àmplia zona comunitària enjardinada, amb piscina de 56m2 en la planta baixa de l'edifici a la qual s'accedirà des del vestíbul principal d'est mitjançant sistema d'entrada controlat.

Per ampliar informació no dubti a posar-se a contactar amb nosaltres mitjançant el formulari o cridant al 620 20 68 20 i concertar una cita en la qual li donarem tots els detalls i resoldrem quantes dubtes siguin necesárias.   

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat